0722 335 874

 
Romanian Bulgarian Chinese (Traditional) English French Italian Spanish

Utilizatori

Statistici

Avem 5 vizitatori și nici un membru online

CONDIŢII DE UTILIZARE
 
1. Conținut site și copyright 
Utilizarea site-ului:
   Accesarea, vizitarea, folosirea informațiilor și serviciilor prezentate pe site-ul vreauavocat.RO implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de serviciile noastre. 

Schimbarea termenilor şi condiţiilor:
   vreauavocat.RO îşi rezervă dreptul să facă modificări, actualizări privind termenii şi condiţiile, fără o notificare prealabilă şi fără precizarea motivelor, totuşi clienţii care sunt înscrişi în NewsLetters, vor primi aceste informaţii cum şi mailuri promoţionale cu produsele şi serviciile noastre. Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea tuturor acestor termeni şi condiţii, iar noi ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienţii (a nu se înţelege discriminare). 

Drepturi de autor:
   Conţinutul site-ului vreauavocat.RO (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) este proprietatea vreauavocat.RO și este apărată de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul vreauavocat.RO a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (acoperirea în totalitate a prejudiciului plus daune interese).
În cazul în care întalniți încălcări ale prevederilor de mai sus, vă rugăm să ne contactați la urmatoarea adresă de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Corectarea informațiilor eronate:
   Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server. 

Conciliere amiabilă
     Dacă aveți probleme legate de un serviciu, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu consultantul nostru pe astfel de probleme, telefon 0722 335 874 sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

2. Fraudă
     Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului vreauavocat.RO sau de a afecta performanțele serverului pe care ruleaza site-ul vreauavocat.RO, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor vreauavocat.RO și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

3. Dispoziții finale 
     vreauavocat.RO își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului vreauavocat.RO, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. În momentul efectuării unui contact on line (formular de contact, newsletter, sfat avocat, etc), utilizatorul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.